I'm back!

Nu är OS över för denna gången och livet kan återgå till det normala! :P hehe..


Dansen i Skövde i fredags (26/2) till Blender och Wahlströms (även lite Bhonus och Kindbergs på ett liiitet hörn) var roligt! Även att jag inte dansade så mycket gjorde det inget! Dansade lite med Ninis också och det gick faktiskt riktigt bra! :D Hehe, vi behöver inga killar! ;) Vi kan dansa superbra själva! Hehe! ;)

Det var också en helt mysko kille som bjöd upp mig, jag dansade 2 danser med honom och han kunde bara EN TUR! Och han gjorde den då hela tiden! Han gjorde bara Damen till sidan, den kan till och med JAG! + att jag kan fler än det! Skärp dig liksom!) Han kunde något annat också typ 3 gånger men det kan jag inte kalla en tur! :P HAHA, så tragisk människa! Kan man inte lära sig att dansa innan man går ut och dansar?!

Sedan kom hans kompis fram ett tag senare! Jag såg hur han som jag dansade med pushade han att gå och fråga. Hahaha... Sen när han väl sa "Vill du dansa?" på knacklig svenska hörde jag hans kompis ropa: "BRA MICKE!" Hahahaha.... Det visade sig att han kom från Österrike, men han hade jobbat i Sverige i 1 år så han kunde förvånadsvärt bra svenska enligt mig.
Om han bara kunde ha vart snyggare! För på något sätt "klickade" vi. Men ändå INTE! Men det var mer jag som förde honom än han förde mig! HAHA! :P Killar borde ju åtminstånde lära sig dansen innan de bjuder upp! Gå en kurs ta mig sjutton gubbar och arton män! (Min nya fras! ;) HAHA)

Minnesvärd kväll helt enkelt! ;)

Och ett STORT GRATTIS till Ninis som fyller 19 i fredags :D


Och bara för att informera er! Jag är helt fast i serien Legend of the Seeker! Gud var han är snygg Richard Cypher! :P GE MIG DENNA UNDERBART SKAPADE MAN!Nu blir det sängen! Somnar snart!

Puss.

Kommentera här: