HIMMELSKA DANSER och Nostalgi! <3

Åh det var helt UNDERBART i lördags! <3
Jag dansade 6 helt underbara danser med en otroligt snygg kille! Jesper tror jag han heter! Åh, jag är helt KÄÄÄÄÄR i hans danser! Hans foxtrottar är helt UNDERBARA! <3 Jag bara blundade och flög med! Åh! <3 Sen vill jag tro att han bara flörtade med mig! Endast mig på heela kvällen! :) För övrigt så är låten "Lyssna till ditt hjärta" med Friends min nya favorit! Det var då han rikitgt kollade in i mina ögon! :) Och jag drunknade!... Awwwww.. ^^,

För övrigt så var Sannex och Nova riktigt duktiga på att spela i lördags! :) Dock är det så surt att jag inte kan följa med nu till helgen eller nästa helg till Huskvarna. Bara för att jag åker upp till fjällen! ÅH! Sååå surt! Jag vill ju dansa med honom igen!


_________________________________________________________

Men nu ska jag berätta en väldigt rolig sak som hände igårkväll, eller inatt om man ska vara exakt! :)
Jag snackade typ 3-4 timmar med mitt ex. Stefan på facebook och msn. Det var hur roligt som helst, vi pratade gamla minnen och skrattade en massa! :) Riktigt kul!
Vi har inte träffats eller pratat på 6 år så det fanns mycket att berätta! :P hehe.. Och vi har nog inte slut på samtalsämnen än!

Oh, herre min gud vilka minnen! Berget, lägerbålet, ja Norgeresan över huvud taget! Första gången han besökte mig, alla telefonsamtal, Nallen, Halsbandet!
OJ OJ OJ OJ!
Vi måste prata snart igen Stefan! :)


_________________________________________________________

Men nu väntar jobbet! ÅH, jag är riktigt seg och trött! :P hehe.. men det är sååå värt det!
Hoppas bara att de har lagat diskmaskinen på jobbet nu! :P

Tjingeling!
Puss.

Min torsdag!

Ja, idag har det varit det vanliga! Det som brukar hända typ varje torsdag.

Först jobb 9-13.30, sen hem och slappa i soffan till Extreme Home Makeover och efter det bar det av ner till kyrkan för att leka konstnärer med minigänget! :) Vilka konstnärer de var ungarna! Jätte duktiga! :D

Har faktiskt också varit inne på banken idag och skaffat mig ett VISA-kort. Vuxenpoäng till mig där va! ;P hehe..

Men sen har jag faktiskt testat på att baka en vit kladdkaka idag. Hittade receptet på en blogg och jag kände att jag var tvungen att prova tack vare att jag ÄLSKAR vit choklad! :D Och den blev faktiskt helt okej, den lilla biten jag smakade. Men resultatet skulle bli som bäst när den hade stått i kylen över natten så vi får se hur den är imorgon! Hoppas att den är godare då! :)

Tänkte också nämna för er att imorgon kl. 17 bär det av till Vadstena med lägerkonfirmonster för min del och jag kommer att återvända hem på lördag natt. Det är Taizédagar i Vadstena och jag hoppas verkligen att det liknar Taizé för jag saknar det stället så sjukt mycket! Sååå synd att det ligger i Frankrike annars hade jag pallrat mig dit minst 1 gång i veckan! Men det är en himla tur att jag ska åka till Taizé mellan den 12-20 juni! Det kommer att bli UNDERBART! Jag LÄNGTAR såååå! <3

Men nu ska jag kila iväg och borsta tänderna innan jag kryper ner i sängen!
Sov gott!
Puss.

Ny design & körlektion

En ny härlig vårdesign! För nu är jag såååå trött på vintern! Vill ha vår! Önskar att snön ska smälta bort och blommorna komma fram igen och smycka världen! Denna ihärdiga vinter! Snälla vinter var över nu!


Jobbet idag var väl inget speciellt, inget märkvärdigt hände. Fick städa heeela dagen idag, och bakom spisen var det inte rent ska jag säga er! USCH USCH USCH!

För övrigt hade jag min första körlektion igår, det gick väl okej för att vara första gången i en helt främmande bil med en annan människa än pappa bredvid! :P hehe.. Fick typ 3 motorstopp (ett på ett väääldigt olämpligt ställe! :P), men det får väl alla någon gång! ;) hehe.. Men Gabbe var shysst och det kändes bra efteråt ändå! Nästa lektion är redan bokad, 29 mars är det dags igen, så det är bara att sätta igång o öva på det ha sa att jag skulle öva på! KÄMPA KÄMPA LOTTA! För jag ska bara ta körkort innan juni månad är slut! Det har jag lovat mig själv! Och det är ett löfte jag kommer att hålla!


Nu ska jag iaf stänga av datorn och krypa ner i sängen, fortsätta läsa "En vampyrs bekännelse" om jag kan hålla mina ögon öppna det vill säga!


Sov gott!
Puss.