Jobbhelg och en enda stor monstervåg!

Jaha, då var en helg av jobbande över! :P Bara 1 helg kvar att jobba, sen är det slut! Inget mer jobb på typ 1 år. För nu ska jag sätta mig i skolbänken igen, skolan börjar om exakt 10 dagar! Det är helt sjukt! :S Jag i skolbänken igen! :P Det trodde jag inte om mig själv! Trodde jag skulle jobba ett tag först, resa världen och hitta på massor med häftiga saker innan jag skulle lista ut vad jag skulle bli! Men detta är nu så klart, jag SKA jobba inom turismen och så är det bara! :P hehe..

Och nu till kvällens underhållning...


(bild:google.se)

VILKEN FILM! WOW! :P Shit, jag satt på helspänn heeela tiden! :P Detta var en sjukt bra film, riktigt häftig! Och inte nog med det så var det en riktig hunk med i filmen! ;) hehe..
Att det kan finnas sånna monstervågar som sväljer hela stooooora skepp! :S HELT SJUKT! :/ Och pappan som offrar sig för sin dotter och de andra! Vilken hjälte! :)
Verkligen en bra film! :) 9 av 10 toasters, för jag gillade inte slutet alls! :P

Men nu ska jag nog allt sätta igång en annan film eller kanske jag ska läsa? Jag vet ej, men jag ska iaf krypa ner i sängen och mysa! :) Upp tidigt imorgon och ringa doktorn :P Sen en massa andra ärenden och telefonsamtal! :P Hoppas att det blir en lugn kväll imorgon iaf! :P haha..

Sov gott världen!
Puss.

P.s. En stor monstervåg av saknad har drabbat mig! Malung, varför är du så avlägsen?! D.s.

Don Juan DeMarco <3


(bild:google.se)

"Have you ever loved a woman so completely that the sound of your voice in her ear could cause her body to shudder and explode with such intense pleasure that only weeping could bring her full release?"

"There are only four questions of value in life. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same: Only Love."

-Don Juan DeMarco aka Johnny Depp


OMG VILKEN MAN han är Johnny Depp! :) Man bara döööör när han säger dessa meningar! ;) Sexig as hell i denna film, agerar som en GUD och han bara dryper av sexuell attraktion! OMG! :P
Om man kunde hitta en man som var som honom! :) Då skulle man vara i himlen varje dag! :D

Nu ska jag drömma mig bort lite till och tänka på Johnny-boy! :) Åååååhh! :D

Puss.

4-dagars update!

Nu var det visst 4 dagar sen jag skrev här! Ojdå! :P haha..

Så jag får väl ta och uppdatera er om vad som har hänt i mitt o så hektiska liv! ;) haha..

I tisdags var jag och fina Amanda och kollade på Sex and The City 2 på bio och fikade lite! :) Det var en riktigt mysig och rolig dag! :)Inte nog med det så var filmen GRYMT BRA och ROLIG! :D Alltså, Samantha är ju bäst i hela filmen! :D ASBRA! :) Efter bion och fikan åkte vi hem igen och hon följde med mig hem och vi kollade på ännu en film, Dear John. Så två riktigt bra filmer på 1 dag :) Inte dåligt det! ;)


(bild:google.se)

I onsdags gjorde jag mest ingeting på förmiddagen (läs: sov) och sen tog jag 15-tåget in till Jönköping igen för att möta upp Eva-Lena och Nina för en fika innan dansen! :) Men Eva-Lena fick lite förhinder så det blev bara jag och Nina som fikade :) Sen gick vi upp till dansen där sedan hela gänget anslöt sig :) Det blev en riktigt rolig kväll med helt hyfsade danser! :) Och Wahlströms spelade bra som vanligt! :) Och de spelade min absoluta favoritlåt Guardian Angel och jag bara flög iväg till foxtrottens land! :) In i fotrott-dimman! :D Mitt absoluta favoritställe på denna jord! :)


(bild:wahlstroms.nu)

Igår (torsdag) Vaknade jag upp hos min morbror, tiiiiiidigt på morgonen! :P Eller jag vaknade inte, jag blev väckt av min morbror tjugo i 7, kusinen min hade glömt plånboken när han gick till bussen som han skulle ta till jobbet så det blev lite akutkörning till Norrahammar och det blev jag som fick köra eftersom morbror hade druckit öl på kvällen innan! :P Bra att folk utnyttjar att man har tagit körkort! ;) haha..
Efter den körningen gick jag o la mig igen och sov några timmar till ;) Och sen bara slappade jag hos morbror hela eftermiddagen!
Sen på kvällen bar det av hemåt igen och väl hemma gjorde jag inte något alls, kollade lite på tv, slappade och åt god mat! :)

Idag har jag sovit länge, ätit frukost/lunch hos farmor och farfar :) Soppa, hur gott som helst som vanligt! :) På vägen hem stannade jag till hos min kusin och hennes kille för att se framstegen på deras hus :) Det börjar se riktigt bra ut! :D Och sen var det ju trevligt att hälsa på lite för jag har inte träffat henne på jättelänge! :) Så hos dem fick jag efterrätt kan man ju säga! :) Glass och kolasås! :) MUMS!

Men nu ska jag allt fortsätta att kolla på filmen på tv! Sen blir det sängen för jag ska allt upp och jobba imorgon! :) Hoppas att det funkar bra, det är mycket att tänka på imorgon! :P

Sov gott! :)
Puss.