Footloose!

ÄÄÄÄÄLSKAR musikalfilmer! Det bara spritter i benen och man vill bara släppa loss precis som de gör i filmerna! Jag skulle nästan kunna ge allt för att kunna lite dansa som dem! Ååååh! Jag älskar slutscenerna mest oftast!Speciellt denna slutscenen från Footloose! Hur grym är den inte liksom! (Ursäkta kvalitén, kunde inte hitta en bättre version!)
Killen vid 2.25 är helt SJUKT BRA!


Denna slutscenen är också sjukt bra! Vem skulle tacka nej till att dansa med honom liksom?! Ingen! Eller inte jag iaf! Jag totalt ÄÄÄÄLSKAR när han säger "Nobody puts Baby in a corner!" 
Patrick Swayze in my heart forever! <3

_____________________________________________________________________________
För övrigt snackar jag med Mickis på msn nu! Vad jag saknar den flickan! Har inte träffat henne på ett tag nu! Måste träffa henne snart igen! Hon är min solstråle! <3

Men nu ska jag fortsätta att kolla på Band of Brothers! Den bästa krigsserien som någonsin skapats!

Ta hand om er!
Puss.

Fredag

Fredagen har innehållt:

Jobb 9-14.30

Sen till affären och lägga på brevet! DET VIKTIGA BREVET! Ansökan är skickad! Nu är det ingen återvändo! :)
Köpte mig en Ben & Jerry glass som belöning med för den hårda veckan! :)

Sen blev det att gå hemåt igen! Lägga sig på sängen, inte göra ett dugg, bara äta godis, kakor och glass! MUMS! :)

Har kollat på "Guds Tre Flickor" hela kvällen! Det är verkligen en sjukt bra serie! Fällde en och annan tår kan jag säga! Kolla på den! Det rekommenderar jag verkligen! SVT play is the sheit! ;) hihi..

Nu har klockan passerat en alltför sen timme! Måste sova nu! Kan hända att jag måste hjälpa till med flytten ner till farmor och farfars lägenhet när jag vaknar! Men jag ska ta mig sjutton sova tills jag vaknar! Det har jag förtjänat efter en helt CRAZY vecka!

Nu ska jag iaf krypa ner i sängen och läsa bok tills ögonen inte kan hållas öppna längre!
Denna boken tänkte jag börja läsa nu! Den låter riktigt bra om man läser på baksidan! Så jag hoppas att den är det med! :)
Och bara så att ni vet så är Melissa Horn sjukt bra! :)
Spotify har varit min enda tröst och vän hela veckan! :) Det gillar vi!

Sov gott!
Puss.

Godnatt!

Nu är det liksom dags att gå och lägga sig...
Har knappt haft en lugn stund på hela veckan och jag har definitiv inte prioriterat bloggen! Jobbet har möjligtvis varit det lugnaste stället men hemma har det varit kaos med en massa översättningar och sheit till volontäråret! Det har blivit många sena nätter och det är riktigt segt! Inatt får jag iaf sova ca. 7 timmar om jag somnar snart och det är liiite mer än gårdagens 4 timmar! Men nu är allt gjort iaf och det ska postas imorgon! Yes!!
Nu får man bara hoppas att man kommer med liksom! Lite surt om man inte kommer med, för då har man ju bara stressat upp sig på allt dethär i onödan!
Hoppas för mig nu vänner att jag kommer med! Och be gärna en extra bön för mig om ni känner för det! :)


Ja, jag haf iaf jobbat hela veckan och på måndag börjar jag på min nya tjänst! Ja, jag har faktiskt fått ett jobb! Har nämligen tackat ja till en städ- & matlagningstjänst på 50 %, och den gäller ända fram till skolorna slutar! Det är bara 4 timmar om dagen, men det gör inget! Bättre det än att bara bli inringd ibland! Det blir ju en mycket säkrare inkomstkälla nu iaf! Och det är JÄTTE BRA! :)

Sov gott mina vänner! :)

Puss