Update på mitt liv!

Ja, åkte som sagt in till staden Jönköping i söndags och firade min kära kusin som fyllde 17år den 9 januari! Åh, han är stor nu pojken! :) Eller det var vad han tyckte iaf! ;) hihi.

Sedan var det säsongspremiär för buggkurserna i Mullsjö! :) Och det var riktigt trevligt! Skönt att komma igång igen! Sen blev det de traditonella varma mackorna när vi kom hem! :) Alltid gott! :D

Sedan sova i staden till måndag!
Och under gårdagen gjorde jag inte mycket kan jag säga, åt upp ett paket med russin och kollade en massa på tv ;). Buggträning på kvällen i B-ryd. Skratt och dans som vanligt! :) Om inte ännu mer skratt denna kväll! Vi var väl alla på sådant humör! ;) hehe..

Sova i staden igen, idag lat dag med PLUGG och en massa tv-tittning. Åkte med papsen hem från stan vid 16, hem och slänga i sig mat sen bar det av upp till Vaggeryd för att gå på TEORIKURS! Duktiga Lotta har tagit tag i det nu! Anmälde ju mig förra veckan och idag var det första lektionen! Riktigt rolig lärare faktiskt! :) (Det ROSA KORTET skall finnas i min plånbok innan mitt leg går ut i juni, det har jag faktiskt lovat mig själv och så ska det bli!)

Nu sängen! Ty klockan ringer imorgon vid 07.30. Hallelujah! ;)
Jobb imorgon 9-15.30

Vet även att jag ska jobba torsdag och fredag. Och typ tisdag-fredag nästa vecka! Gött med lite pengar i kassan! :D

Sov gott folket! :)
Puss.

P.s. Jag gillar snön! :)

Kommentera här: