Jobbhelg och en enda stor monstervåg!

Jaha, då var en helg av jobbande över! :P Bara 1 helg kvar att jobba, sen är det slut! Inget mer jobb på typ 1 år. För nu ska jag sätta mig i skolbänken igen, skolan börjar om exakt 10 dagar! Det är helt sjukt! :S Jag i skolbänken igen! :P Det trodde jag inte om mig själv! Trodde jag skulle jobba ett tag först, resa världen och hitta på massor med häftiga saker innan jag skulle lista ut vad jag skulle bli! Men detta är nu så klart, jag SKA jobba inom turismen och så är det bara! :P hehe..

Och nu till kvällens underhållning...


(bild:google.se)

VILKEN FILM! WOW! :P Shit, jag satt på helspänn heeela tiden! :P Detta var en sjukt bra film, riktigt häftig! Och inte nog med det så var det en riktig hunk med i filmen! ;) hehe..
Att det kan finnas sånna monstervågar som sväljer hela stooooora skepp! :S HELT SJUKT! :/ Och pappan som offrar sig för sin dotter och de andra! Vilken hjälte! :)
Verkligen en bra film! :) 9 av 10 toasters, för jag gillade inte slutet alls! :P

Men nu ska jag nog allt sätta igång en annan film eller kanske jag ska läsa? Jag vet ej, men jag ska iaf krypa ner i sängen och mysa! :) Upp tidigt imorgon och ringa doktorn :P Sen en massa andra ärenden och telefonsamtal! :P Hoppas att det blir en lugn kväll imorgon iaf! :P haha..

Sov gott världen!
Puss.

P.s. En stor monstervåg av saknad har drabbat mig! Malung, varför är du så avlägsen?! D.s.

Kommentera här: